Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web29837/domains/svenskforstahjalpen.se/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/53/172153/svenskforstahjalpen.se/:/storage/configuration/wrappers/53/172153/svenskforstahjalpen.se/:/tmp/) in /storage/content/53/172153/svenskforstahjalpen.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 323 Ögondusch « Svensk Första Hjälpen Service
 

Ögondusch

Rejäl sköljning av ögat
Det är viktigt att skölja rejält de första sekunderna efter en olycka. Cederroth Ögondusch ger därför ett rikligt flöde av vätska. Ögonkoppen på flaskan styr vätskan till ögat och onödigt spill undviks.
Dammskyddad ögonkopp
Det integrerade dammskyddet gör att ögonkoppen alltid är ren och fräsch. Dammskyddet fungerar samtidigt som en öppningsanordning.

Låsbar i Vägghållare
Med Vägghållaren får flaskan en bestämd plats och alla vet var den finns. Flaskan öppnas automatiskt när den vrids ur Vägghållaren och måste därför användas direkt.

Större chans att rädda ögonen
Parallellt med utspädning och bortsköljning av den farliga substansen har Cederroths buffrade ögondusch också en neutraliserande effekt på stänk av alkalier och syror. Effekten är generellt starkare för alkalier än för syror.

En obuffrad sköljlösning verkar enbart genom att späda ut alkalin/syran och skölja bort den, vilket kräver större mängd vätska och därmed längre sköljtid.

Tydliga färgbilder och instruktioner är tryckta direkt på förpackningarna.
Ögondusch REF 7251, Vägghållare REF 7200

 

Nyheter

Varje dag stannar 20 hjärtan i Sverige! När olyckorna är framme så är det viktigt med rätt utbildning ...
Läs mer