Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web29837/domains/svenskforstahjalpen.se/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/53/172153/svenskforstahjalpen.se/:/storage/configuration/wrappers/53/172153/svenskforstahjalpen.se/:/tmp/) in /storage/content/53/172153/svenskforstahjalpen.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 323 Sjukvårdsutrustning « Svensk Första Hjälpen Service
 

Sjukvårdsutrustning

Enligt Arbetsmiljölagen AFS 1999:07 § 8 skall det på varje arbetsplats finnas utrustning för Första Hjälpen som är anpassad efter riskerna i verksamheten. Den skall vara märkt med en skylt och lätt att komma åt. Exempel på utrustning är bl.a. förbandsmaterial, plåster, filtar, brandredskap, bårar, skyddshandskar, nöd duschar och ögonspolning. Det är en fördel om man utser en person som har ansvar för att utrustningen förnyas och kompletteras vid behov.

 

Nyheter

Varje dag stannar 20 hjärtan i Sverige! När olyckorna är framme så är det viktigt med rätt utbildning ...
Läs mer