Om oss

Förstahjälpenprodukter av hög kvalitet samt HLR-utbildningar

Hos oss finner du allt från  Cederroths Första Hjälpen Tavla, plåster och ögonskölj till akutväskor och brännskadeprodukter. Alla våra produkter är av högsta kvalitet. Vi besöker dig som kund helt kostnadsfritt eller ombesörjer påfyllning via telefon.
En självklarhet i vårt servicekoncept är att våra representanter kommer till er som kund regelbundet efter behov, för att se över utrustningen.

Vi kommer till dig!

Direktförsäljning, eller personlig försäljning betyder helt enkelt att vi träffar dig personligen i din arbetsmiljö. Du kan direkt ställa frågor till våra specialister, och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov.
Våra representanter ger alltid dig som kund bästa service genom att anpassa sig efter dina speciella behov och önskemål.
Du som kund hjälper även oss att utvecklas och bli bättre. Personlig service ger oss möjlighet att anpassa oss efter dig, eftersom olika kunder har olika behov. Boka tid med säljare här.

Bra att veta
Vi fokuserar oss på personlig kontakt och framför allt den kostnadsfria servicen som vi har, det innebär att vi kontinuerligt fyller på och ser till att produkterna inte går ut i datum, att produkterna behålls funktionella och fräscha. Vi ser till att företaget har det skyddet de ska ha för typen av arbete som utförs. Ett ex. enligt lag är det ett måste att ha ögonduschar vid varje truckladdnings station. Vi ser till att företaget håller sig inom arbetsskyddsnämndens direktiv.

 
 

Nyheter

Varje dag stannar 20 hjärtan i Sverige! När olyckorna är framme så är det viktigt med rätt utbildning ...
Läs mer